Volleybalclinics voor basisschooljeugd

RAALTE – Volleybalvereniging Salvora organiseert samen met In Oranje een aantal clinics voor basisschoolleerlingen die kennis willen maken met volleybal. Die vinden plaats in sporthal Kwintijn in Raalte. Jan van Uitert, trainer van Salvora Dames 1, verzorgt de clinics.

Meedoen kan op de woensdagen 30 september en 7, 21 en 28 oktober, telkens van 15.00 tot 16.00 uur. Op 4 november is er een eindevenement in Tijenraan (14.30-16.00 uur) met speelsters van het eerste damesteam. Deelname aan de clinics is gratis en aanmelding is niet nodig.
Salvora heeft afgelopen zaterdag na een lange pauze weer de eerste competitie-thuiswedstrijden gespeeld. Het eerste damesteam won met 3-2 van Halley DS2 uit Wehl. Komende zaterdag treffen de dames FYSIO Eibergen Boemerang DS1 in een uitwedstrijd, de nummer 2 op de ranglijst, een zwaar maar mooi vooruitzicht. Op 10 oktober om 19.00 uur is de volgende thuiswedstrijd van Salvora DS1, Rivo Rijssen DS2 komt dan op bezoek. Weet dat alle thuiswedstrijden van Salvora DS1 via een livestream te bekijken zijn. Informatie op website in via social media. Foto: Johan Wolff

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.