Twee keer Joris Linssen & Caramba in Lommerrijk

LUTTENBERG – Joris Linssen & Caramba verzorgen op zondag 13 september twee uitvoeringen van het concertprogramma ‘Nieuwe Streken’ in amfitheater het Lommerrijk in Luttenberg. Het eerste concert begint om 13.30 uur; het tweede om 15.45 uur.

Foto: Sas Terpstra

Linssen is bekend als presentator van onder andere ‘Hello Goodbye’, maar is ook een bevlogen muzikant. Met zijn band Caramba bewerkt hij liedjes van Nederlandse streekartiesten. Uit alle hoeken van ons land verzamelen ze regionale pareltjes in streektaal of stadsdialect. Die spelen ze op hun eigen manier: in het Nederlands en vol overgave.

Reserveren is verplicht en is mogelijk via staging2.amfitheaterhetlommerrijkluttenberg.nl. De entree bedraagt 17,50 euro (inclusief een welkomstdrankje).

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.