Trainingen voor beginnende hardlopers bij Vital Centre

RAALTE – Vital Centre biedt vanaf zondag 4 oktober (aanvang 09.15 uur) een serie van drie loop- en techniektrainingen voor de beginnende hardloper aan. “In de afgelopen periode zijn veel mensen enthousiast begonnen met lopen, maar misschien ervaren ze nog wel ongemak voor of na het lopen. Met een betere techniek gaat het lopen efficiënter, sneller en met minder ongemak”, vertelt Edwin Ophof van Vital Centre. Tijdens de drie zondagen komen de verschillende aspecten van het lopen aan bod. Na afloop is het mogelijk om gebruik te maken van de douche, de sauna, het zwembad en het restaurant. De deelnamekosten voor de drie trainingen bedragen in totaal 22,50 euro per persoon. Inschrijving kan door contact op te nemen met Vital Centre Raalte of Heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.