Toch nog een klein beetje feest in Wijhe

WIJHE – De organisatie van de Diekdaegen kijkt tevreden terug op het afgelopen weekend. Een echt dorpsfeest was er niet, maar de kermis trok veel belangstelling. “Geen calamiteiten en lekker druk binnen het afgeschermde evenemententerrein”, zo laat SKEW weten.

Foto: Annet van Raalten

“Met name voor de jeugd was dit een goede uitlaatklep, na al die maanden zonder evenementen.” Jelle Mars, die voor Stichting Special Child naar Gibraltar fietste, werd gekozen als Kei van Wijhe. Café ’t Praothuus koos er zaterdagavond voor om de deuren te sluiten. Binnen was het te druk, waardoor handhaving van de coronamaatregelen te moeilijk was geworden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.