Tijdelijke wissel in fractie GroenLinks Olst-Wijhe

OLST/WIJHE – GroenLinks-raadslid Miriam Zijp zal voorlopig niet verschijnen in het gemeentehuis in Wijhe. Door gezondheidsproblemen is ze genoodzaakt haar raadslidmaatschap tijdelijk op te geven. Zijp wordt vervangen door Wilfred Vruggink

Vruggink is geen onbekende in de politiek. Hij zat negen jaar in de Provinciale Staten van Overijssel en is sinds 2003 voorzitter van Plaatselijk Belang Olst. “Wilfred Vruggink zal de rest van 2020 naast fractievoorzitter Ferdi Hummelink en burgerraadslid Hans van Polen onderdeel zijn van de gemeenteraad namens GroenLinks Olst-Wijhe. We hopen dat Miriam in de eerste helft van 2021 terug kan keren in de raad”, laat de GroenLinks-fractie weten.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.