Theo en Marietje Brouwer uit Heeten 60 jaar getrouwd

RAALTE/HEETEN – Theo en Marietje Brouwer uit Heeten vierden vorige week donderdag hun 60-jarig huwelijk. Burgemeester Dadema kwam even een bakkie doen.

Een groot deel van huwelijk woonden ze aan de Spanjaardsdijk in Heeten, bij het bos en met een grote tuin. Daar groeiden hun drie kinderen op. Beiden waren ze erg actief binnen het verenigingsleven in het dorp. Marietje als lid van het Katholieke Vrouwen Gilde en als actief lid van de sportvereniging; ze gymt nog steeds elke maandagmiddag. Theo voetbalde eerder en was naderhand jarenlang voorzitter van SV Heeten. Bij zijn afscheid als voorzitter werd hij benoemd tot erelid van de vereniging. Naast deze activiteiten was er natuurlijk ook nog tijd voor de vogels, lezen, fietsen en vakanties in Oostenrijk. Heel wat jaren zijn ze daarnaartoe geweest. Ze kunnen er nog uren over vertellen. Sinds 4,5 jaar wonen ze nu aan de Hademanstraat in Heeten. Maar nog steeds met een grote tuin, de grootste hobby van Theo en dat is ook te zien. Kleurige bloemen, een mooi gazon, alles ligt er strak bij. Marietje fietst nog elke woensdagmorgen even naar de markt in Raalte en helpt met het schoonmaken van de kerk. Veel betrokkenheid hebben ze ook bij hun kinderen, klein- en achterkleinkinderen. Theo en Marietje blijven nog lekker actief en genieten er samen van.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.