Theaterpodium Heino klaar voor het nieuwe seizoen

HEINO – Het nieuwe theaterseizoen van Theaterpodium Heino gaat op vrijdag 6 november van start met de voorstelling ‘Perfect Solitude’ van Leonie Meijer. Helaas moest de eerste voorstelling die op 23 oktober zou plaatsvinden, gecanceld worden. De brochure met daarin de presentatie van het nieuwe theaterprogramma wordt momenteel huis aan huis verspreid in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem. Ook is het programma deels online te vinden.

 Foto: Dario Misja

“Ook wij hebben met veel vrijwilligers hard gewerkt om de bezoekers het komende seizoen veilig te ontvangen”, vertelt Piet Schippers namens Theaterpodium Heino. “Door de zaalaanpassingen zijn er per voorstelling maximaal 36 zitplaatsen. De zaal is zo ingericht dat de afstand van 1,5 meter gewaarborgd wordt. Bij groepsbestellingen kan het zijn dat de bezoekers niet bij elkaar kunnen zitten tenzij ze partners zijn en/of uit een gezamenlijk huishouden komen. Omdat ons theater valt onder de ‘kleine theaters’ zijn er geen pauzes tijdens de voorstellingen en is er ook geen verkoop van consumpties. Bovendien kan er geen gebruik worden gemaakt van garderobes en sanitaire voorzieningen. Wel verwelkomen we alle bezoekers met een kopje koffie/thee.”

Wanneer er veel animo is voor een bepaalde voorstelling kan het zijn dat de artiesten hun voorstelling aanpassen waardoor er twee voorstellingen op één avond plaatsvinden zodat er maximaal 72 kaarten per voorstelling beschikbaar zijn. De aanvangstijden worden dan ook anders. Normaal beginnen voorstellingen (met uitzondering van die op zondag) om 20.30 uur, maar wanneer er twee voorstellingen zijn, begint de eerste om 19.00 uur en de tweede om 21.00 uur. Schippers: “Hiermee dienen de geïnteresseerden wel rekening te houden bij het bestellen van kaarten. Helaas kunnen we nu nog niet aangeven op welke voorstellingen dit betrekking heeft.”

Wanneer iemand voor een geboekte voorstelling gezondheidsklachten heeft met een mogelijke relatie tot corona kan men de voorstelling niet bezoeken. Kaarten kunnen dan worden doorgeven aan iemand anders of teruggeven worden aan Theater Podium Heino. Het bedrag van de kaartprijs wordt dan geretourneerd. Kaarten zijn alleen verkrijgbaar via staging2.podiumheino.nl (vanaf donderdag 3 september om 20.00 uur volledig online).

Programma

Vrijdag 6 november: Leonie Meijer (muziek)
Zondag 15 november: Sesamstraat (3 )
Zaterdag 21 november: Chris Verlaan (cabaret)
zaterdag 28 november: Ragazze Quartet (klassiek)
Zondag 13 december: Niki Jacobs (theaterconcert),
Zaterdag 9 januari: Diederick’s debuut (muzikaal cabaret)
Zondag 17 januari: SallaBande (klassiek)
Vrijdag 22 januari: Neil Young-tribute
Vrijdag 5 februari: Middelbare Meiden (cabaret)
Vrijdag 26 februari: Klooster en van der Meulen (muzikaal cabaret)
Vrijdag 5 maart: Thijs Kemperink (cabaret)
Zaterdag 20 maart: Theatergroep Dorst (toneel)
Zondag 28 maart: Dikkie Dik (2 )

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.