SV Dalfsen goed van start in de 1e klasse Oost

DALFSEN – ‘We hadden ons de seizoenstart anders voorgesteld’, was de reactie van Columbia na de verloren wedstrijd tegen SV Dalfsen. De promovendus uit Apeldoorn met enkele ex-prof spelers in het team moest het afleggen tegen het collectief van Dalfsen. Het spel van Dalfsen was degelijk en kansen werden er nauwelijks weggegeven.

Aanvallend was Dalfsen gevaarlijk en het was spits Jeroen Kamphuis die uit een aanval over meerdere schijven beheerst binnenschoot. Dalfsen kwam geen moment in gevaar en kreeg ook in de tweede helft de betere kansen. Met een aanval door het hart van de defensie wist Daan van der Vegt de 2-0 binnen te werken en hierna speelde Dalfsen de wedstrijd beheerst uit.

Volgende week speelt SV Dalfsen thuis tegen SC Bemmel, de wedstrijd op Sportpark Gerner start om 14.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.