‘Stroatkunst’ in Raalte

RAALTE –  Straatkunst heeft zich de afgelopen jaren ontzettend snel ontwikkeld. De perfecte aangelegenheid om geïnteresseerden in de buitenlucht -en geheel coronaproof- kennis te laten maken met dat wat straatkunst te bieden heeft. In het verlengde van WAK Raalte wordt daarom ‘Stroatkunst Roalte’ georganiseerd.

Jong en oud kunnen van 1 tot 5 oktober een kijkje nemen op het terrein van Taveerne Tivoli. Hier kan je kennismaken met het werk van o.a. Kustom fire pits, Berndz, Lumen Lineas, Rianne te Kaat, Waste2Work, Etty Kastein, Sally Pater, de Graffiti Wortel en alles wat we nog meer op straat vinden in Raalte en omstreken.

Nieuwsgierig niet het programma? Kijk dan op de Facebookpagina van Stroatkunst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.