Home / tweetpost / ‘Stroatkunst’ in Raalte

‘Stroatkunst’ in Raalte

RAALTE –  Straatkunst heeft zich de afgelopen jaren ontzettend snel ontwikkeld. De perfecte aangelegenheid om geïnteresseerden in de buitenlucht -en geheel coronaproof- kennis te laten maken met dat wat straatkunst te bieden heeft. In het verlengde van WAK Raalte wordt daarom ‘Stroatkunst Roalte’ georganiseerd.

Jong en oud kunnen van 1 tot 5 oktober een kijkje nemen op het terrein van Taveerne Tivoli. Hier kan je kennismaken met het werk van o.a. Kustom fire pits, Berndz, Lumen Lineas, Rianne te Kaat, Waste2Work, Etty Kastein, Sally Pater, de Graffiti Wortel en alles wat we nog meer op straat vinden in Raalte en omstreken.

Nieuwsgierig niet het programma? Kijk dan op de Facebookpagina van Stroatkunst.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.