Stöppelhaene: een beetje behelpen

RAALTE – Het was een beetje behelpen, maar iets is beter dan niets. Afgelopen weekend had Stöppelhaene plaats moeten vinden, maar ja, corona… Toch vierden afgelopen weekend diverse Raaltenaren feest. Thuis of op het terras bij een kroeg. Ook hadden verschillende (groepen) inwoners straatversieringen gemaakt.

Foto: Annet van Raalten

Helaas hielp het weer niet echt mee, maar bij diverse kroegen in Raalte was het leuk druk. Want ja, wat mag, mag en beetje feest is natuurlijk nooit weg. De Tismawajewendband trad zaterdag op bij de Zuiderbuur. “Het was even wennen en natuurlijk op afstand, ook bij het spelen, maar het was superfijn om weer te spelen”, zo laten de Raalter feestneuzen weten op hun Facebookpagina.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.