Stichting Imminkhoeve in Lemele failliet

LEMELE – Zorg- en leefstijlhotel Imminkhoeve in Lemele heeft een faillissement aangevraagd. Vele kamers bleven door de coronacrisis leeg. Volgens het bestuur van de Imminkhoeve waren de gevolgen desastreus. Toch blijft de stichting hopen op een doorstart.

“Hoewel de zomermaanden normaal gesproken de drukste periode van het jaar is, staan de kamers nagenoeg leeg. Ook in het Grand Café van het zorg- en leefstijlhotel, sinds vorig jaar geopend voor iedereen, is het rustig. Waar in betere tijden gasten genieten van een gezonde lunch, zijn de tafels nu niet bezet”, laat de Imminkhoeve weten in een verklaring.

Hoewel Imminkhoeve de nadrukkelijke wens heeft een doorstart te maken, moet er een koper gevonden worden die net als Imminkhoeve een doorstart wenst. De curator inventariseert samen met mogelijk geïnteresseerde partijen en de bank of een doorstart tot de mogelijkheden behoort.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.