Home / Nieuws / Stichting Imminkhoeve in Lemele failliet

Stichting Imminkhoeve in Lemele failliet

LEMELE – Zorg- en leefstijlhotel Imminkhoeve in Lemele heeft een faillissement aangevraagd. Vele kamers bleven door de coronacrisis leeg. Volgens het bestuur van de Imminkhoeve waren de gevolgen desastreus. Toch blijft de stichting hopen op een doorstart.

“Hoewel de zomermaanden normaal gesproken de drukste periode van het jaar is, staan de kamers nagenoeg leeg. Ook in het Grand Café van het zorg- en leefstijlhotel, sinds vorig jaar geopend voor iedereen, is het rustig. Waar in betere tijden gasten genieten van een gezonde lunch, zijn de tafels nu niet bezet”, laat de Imminkhoeve weten in een verklaring.

Hoewel Imminkhoeve de nadrukkelijke wens heeft een doorstart te maken, moet er een koper gevonden worden die net als Imminkhoeve een doorstart wenst. De curator inventariseert samen met mogelijk geïnteresseerde partijen en de bank of een doorstart tot de mogelijkheden behoort.

Lees ook

Belangstelling voor streekproducten flink gegroeid sinds maart

HAARLE – Pluimveehoudster Jolanda Kieftenbeld merkte het al eerder; sinds in maart de coronacrisis uitbrak, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.