Seizoen HOFtheater van start met Sanne Wallis de Vries

RAALTE – Cabaretière Sanne Wallis de Vries trapt op vrijdag 11 september het nieuwe seizoen van het HOFtheater af met haar voorstelling ‘Heel’. In verband met het coronavirus kan ze haar bejubelde voorstelling ‘Kom’ nu niet vertolken, vandaar dat ze een speciaal programma heeft gemaakt dat is afgestemd op deze tijd: een interactieve interim cabaretvoorstelling met stand-up comedy, zang, dans en digitale gastoptredens van beroemdheden. Sanne staat die vrijdag twee keer op de planken van het HOFtheater. De eerste voorstelling begint om 19.00 uur; de tweede om 21.30 uur. Voor beide voorstellingen zijn nog kaarten beschikbaar. Deze kosten 22 euro per stuk. Alle RIVM-richtlijnen worden opgevolgd en de veiligheid van de gasten en de eigen medewerkers staat voorop. Kaarten bestellen kan via de website staging2.hoftheater.nl of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 13.00 uur via 0572 361 361. Langskomen bij de theaterkassa kan enkel op afspraak, om wachtrijen te voorkomen. Dat kan door te mailen naar info@hoftheater.nl of te bellen naar bovenstaand telefoonnummer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.