School in de herfstvakantie bij Landstede Vakantieschool

REGIO – De komende herfstvakantie biedt Landstede weer de Vakantieschool aan. Leerlingen en studenten die bijvoorbeeld door de coronacrisis moeite hebben met Nederlands, Engels of rekenen en daarmee actief aan de slag willen, kunnen dan terecht bij de Landstede-vestigingen in Zwolle en Harderwijk.

De Landstede Vakantieschool is bedoeld voor leerlingen in het voortgezet onderwijs, huidige mbo-studenten en andere belangstellenden die hun niveau van Nederlands, Engels of rekenen willen verbeteren óf die zich extra willen voorbereiden op een vervolgopleiding of Proeve van Bekwaamheid. Deelnemers krijgen les in groepjes en er wordt ook deels zelfstandig gewerkt. Daarbij worden de deelnemers intensief begeleid door docenten en door studentassistenten. Ook studenten en volwassenen waarvoor Nederlands niet de moedertaal is, hebben volgens Landstede baat bij deze extra lessen. Op de eerste dag wordt door middel van een gesprek vastgesteld wat de leervragen van de deelnemer zijn. Daarna wordt er een persoonlijk leerprogramma opgesteld. Elk traject is maatwerk en de deelnemer ontvangt aan het eind van de cursus een certificaat. Deelnemers zijn iedere dag om 13.00 uur vrij, waardoor de Vakantieschool ook te combineren is met een vakantiebaantje of gewoon ontspanning. Landstede is de enige mbo-instelling in Zwolle en omgeving die deze mogelijkheid aanbiedt.
Natuurlijk worden de maatregelen op basis van de richtlijnen van de overheid in acht genomen en zal het onderwijs op anderhalve meter worden vormgegeven. De gezondheid van leerlingen, studenten en medewerkers staat daarbij voorop.
De Landstede Vakantieschool wordt aangeboden op de Landstede locatie Rechterland 1 in Zwolle van maandag 12 tot en met donderdag 15 oktober. Aanmelden is nog mogelijk tot en met 5 oktober. In Harderwijk is er van maandag 19 tot en met donderdag 22 oktober Vakantieschool op de Landstede locatie Westeinde 33.
Voor meer info zie staging2.landstedembo.nl/vakantieschool of stuur een mail naar vakantieschool@landstede.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.