Rommelmarkten tijdens koopzondag

RAALTE – Het ROV houdt op zondag 27 september weer een koopzondag in het centrum van Raalte. De winkels zijn die middag geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

Bovendien vinden er dan twee rommelmarkten plaats in het centrum. Eén in de Marktstraat (bij Jorink De Echte Bakker), waar kinderen tot 12 jaar tussen 13.00 en 16.00 uur hun overtollige speelgoed kunnen verkopen en één voor volwassenen op de Grote Markt. Een standplaats op de kinderrommelmarkt kost 4 euro, dat is inclusief een ijsje bij bakkerij Jorink en een kinderpannenkoek bij Laurel’s. Een grondplaats op de Grote Markt (4 meter) kost 10 euro.

De kaartjes voor zowel de rommelmarkt als de kinderrommelmarkt zijn te koop bij Jorink. In verband met de coronamaatregelen dienen geïnteresseerden wel hun NAW-gegevens achter te laten. Verder is het belangrijk om ook tijdens het winkelen de coronaregels in acht te nemen, want de bezoekers kunnen zomaar de Italiaanse agent Carlo Binairi of de Franse versie Jean d’Armes tegen het lijf lopen. De winkels hangen ondertussen weer vol met de nieuwste najaars- en wintercollecties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.