Rohda Raalte 9 en Bakker Jorink gaan voor het kampioenschap

RAALTE – Een nieuw seizoen staat voor de deur voor de sterren van Rohda Raalte 9. Maar wat is een wereldteam zonder een wereldsponsor? Vanaf dit seizoen zijn Rohda Raalte 9, Bakkerij Jorink & Cosmas inkoop consultancy de samenwerking aangegaan.

“Even was er concurrentie, aangezien een andere sponsor genaamd Qatar Airways een aantrekkelijk bod op tafel legde”, grappen de spelers van Rohda Raalte 9. “Toen Rohda Raalte 9 het zelfgemaakte Jorink ijs proefde en het vergeleek met het gefabriceerde fabrieksijs van Qatar Airways is de knoop doorgehakt.”

Met de bedrukte tenues zal Rohda 9 afreizen naar de omliggende buurtdorpen om daar hun voetbalkwaliteiten te tonen. De gevolgen van deze kunsten zullen bij de échte bakker, naar alle waarschijnlijkheid, goed te merken zijn. Zo schijnt het dat er een fikse verkoopstijging wordt verwacht voor de krentenbollen en het Toscaanse breekbrood. En niet te vergeten het ambachtelijke Luyckens Speculaas.

Een langdurig samenwerking ligt in het verschiet. Rohda Raalte 9 heeft maar een doel voor ogen en dat is, naast niet degraderen, kampioen worden! Wil je deze memorabele reis met hun meebeleven, dan zijn ze uitgebreid te volgen op hun instagram account: @rohdaraalte9

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.