Repair Café bij Goede Buren

OLST – Vrijdag 25 september van 13.00 tot 17.00 uur is er weer een Repair Café bij Goede Buren aan de H. Droststraat in Olst. Iedereen is welkom met haperende apparaten, gescheurde broeken, poppen zonder been of wat dan ook. Het team van reparateurs staat klaar om de boel te repareren of om kleine naaiklussen uit te voeren. Vorige maand is het Repair Café weer gestart na vijf maanden stil gelegen te hebben vanwege corona. Er kwamen maar liefst zestien mensen met een voorwerp dat gerepareerd moest worden. Naast huishoudelijke apparaten, elektrisch gereedschap, audio apparatuur en lampen was er ook kapot speelgoed dat voor herstel werd aangeboden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.