Polyhymnia door Lemelerveld en op Kroonplein

LEMELERVELD – Muziekvereniging Polyhymnia uit Lemelerveld presenteert op zondag 13 september de nieuwe uniformen aan het publiek. Het programma begint om 16.00 uur met een rondgang door het dorp, waarbij zowel Brugstede als het Anker wordt bezocht.

Van 18.00 tot 19.30 uur verzorgt Polyhymnia vervolgens een muzikaal programma op het Kroonplein. Het programma aldaar begint overigens al om 17.00 uur met een show van dansgroep Studio SES uit Dalfsen. Het terras is uiteraard geopend. Het was de bedoeling om de nieuwe uniformen van Polyhymnia al eerder te presenteren, maar het coronavirus gooide roet in het eten. De activiteiten van Polyhymnia op deze dag maken onderdeel uit van het programma van de Week van de Amateurkunst in de gemeente Dalfsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.