Home / Nieuws / Politie waarschuwt voor frauduleuze buurtapp

Politie waarschuwt voor frauduleuze buurtapp

HEINO – In Heino gaat een brief rond waarin wordt opgeroepen om de buurtapp ‘NextDoor’ te downloaden. De politie waarschuwt dit vooral niet te doen, omdat de buurtapp wordt gelinkt aan identiteitsfraude.

De brief lijkt ondertekend door een buurtbewoner, maar volgens wijkagent Frank de Jonge is dat niet het geval. “Eerder waarschuwden o.a. de collega’s in Hardenberg hier al voor. De app is zo lek als een mandje qua veiligheid. Wíj als politie en ook Consumentenbond manen mensen alert te zijn bij het downloaden van de app.”

 

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.