‘Plezier voert de boventoon bij Sallandse Voetbal2daagse in Heino’

HEINO –  Al ruim tien jaar is de Sallandse Voetbal2daagse in Heino een begrip in de herfstvakantie. Ook dit jaar staat de Voetbal2daagse weer op het programma en wel op 12 en 13 oktober 2020. Een mooie gelegenheid voor de jeugd om de vakantie actief te beginnen en de start van het seizoen na alle coronaperikelen een mooi gevolg te geven. Net als ieder jaar hoopt de organisatie weer jeugd uit de hele regio te verwelkomen.

De Sallandse Voetbal2daagse wordt georganiseerd voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar. Daarmee spreekt de organisatie zowel de jongste jeugd aan als de JO15-categorie, eerder bekend als de C-jeugd. Een bewuste keuze om zoveel mogelijk kinderen plezier te kunnen bieden.

‘Plezier voert de boventoon’
Groepen worden zoveel mogelijk ingedeeld op leeftijd en waar mogelijk wordt ook rekening gehouden met niveau. Alle groepen krijgen echter trainingen voorgeschoteld onder leiding van ervaren trainers die oefeningen daar waar nodig aan zullen passen aan de verschillende niveaus binnen een groep.

Alle groepen krijgen onder leiding van ervaren trainers uitdagende trainingen met vernieuwende oefeningen, die aangepast kunnen worden aan de verschillende niveaus binnen een groep. De aanwezigheid van opblaasattracties als een omhaalarena, voetbalboarding en overige attractieve spelvormen laten echter zien dat plezier de boventoon voert bij de Sallandse Voetbal2daagse.

Eigen tenue en lunch
Bij deelname aan de Sallandse Voetbal2daagse krijgt elke deelnemer een prachtig eigen voetbaltenue (bestaande uit shirt, broek en kousen) die ze na afloop mogen houden. Ook voor een goede lunch wordt gezorgd.

Opgeven voor de Sallandse Voetbal2daagse kan door hier te klikken.

Zie ook staging2.sallandsevoetbaldagen.nl/sv/aanmelden-voetbal2daagse/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.