Home / Sallandcentraal / Overijssel komt met subsidieregeling Leefbaar Platteland

Overijssel komt met subsidieregeling Leefbaar Platteland

ZWOLLE – De provincie Overijssel wil de kwaliteit van het buitengebied graag in stand houden en versterken. Voor goede ideeën van inwoners en ondernemers is de nieuwe subsidieregeling ‘Leefbaar Platteland’ beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een plan om het lokale onderwijs of de zorg slimmer te organiseren en zo te behouden of een idee om erfgoed beter te benutten. De regeling kent twee onderdelen: ondersteuning van onderzoek naar de haalbaarheid van een bestaand of opstartend lokaal initiatief of procesondersteuning om te komen tot een toekomstplan of een businesscase (max. 20.000 euro) en de fysieke uitvoering van een toekomstplan of een project (max. 150.000 euro). De regeling is inmiddels geopend. In totaal is 750.000 euro beschikbaar. Voorwaarden van de subsidie en het aanvraagformulier zijn te vinden op www.overijssel.nl/loket/subsidies.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.