Overijssel komt met subsidieregeling Leefbaar Platteland

ZWOLLE – De provincie Overijssel wil de kwaliteit van het buitengebied graag in stand houden en versterken. Voor goede ideeën van inwoners en ondernemers is de nieuwe subsidieregeling ‘Leefbaar Platteland’ beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een plan om het lokale onderwijs of de zorg slimmer te organiseren en zo te behouden of een idee om erfgoed beter te benutten. De regeling kent twee onderdelen: ondersteuning van onderzoek naar de haalbaarheid van een bestaand of opstartend lokaal initiatief of procesondersteuning om te komen tot een toekomstplan of een businesscase (max. 20.000 euro) en de fysieke uitvoering van een toekomstplan of een project (max. 150.000 euro). De regeling is inmiddels geopend. In totaal is 750.000 euro beschikbaar. Voorwaarden van de subsidie en het aanvraagformulier zijn te vinden op staging2.overijssel.nl/loket/subsidies.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.