Ouderwets motorgeronk op de Luttenbergring

LUTTENBERG – Naar schatting van de organisatie hebben afgelopen zaterdag tussen de anderhalf-en tweeduizend mensen de Classic Race Demonstratie op de Luttenbergring bezocht. De organisatie is dik tevreden. “Gezien de persconferentie van maandag waren we net op tijd”, vertelt Jeroen van Beek namens het bestuur van Stichting Behoud Luttenbergring. “Het is mooi verlopen. We hebben er alles aan gedaan om de anderhalve meter afstand te respecteren. Zes man security hield alles in de gaten. Iedereen had er gelukkig begrip voor. ’s Middags rond een uurtje of twee hadden we een piek in het aantal bezoekers. Toen hebben we toch even laten omroepen dat iedereen voldoende afstand moest blijven houden. Daar werd ook goed gehoor aan gegeven. En we hadden geluk met het weer. Het is de hele dag droog gebleven. Om 1 over zes waren we klaar en toen vielen de eerste druppels.” Foto: Annet van Raalten

1 REACTIE

  1. Dit kan dus echt niet meer. Motor race, hoe verzin je het. Ik word er gek van. De luchtverontreiniging en schade aan flora en fauna doe dit met zich mee brengt. Dit moet echt stoppen. Die rare weg afsluiten voor gemotoriseerd verkeer. Rijd maar stukkie om.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.