Home / Sallandcentraal / Orgelspel rondom Johan de Heer in WH Zwart Hal

Orgelspel rondom Johan de Heer in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Ad Huetink bespeelt op zaterdag 19 september het orgel in de WH Zwart Hal. Op het programma staan diverse werken uit de bundel van Johan de Heer. Verder kunnen de bezoekers onder andere luisteren naar ‘We’ll meet Again’ (R. Parker), ‘Air’ (J.S. B ach), ‘Adagio en Andante’ uit 1e Orgel Sonate (G.F. Händel), ‘Scheepje onder Jezus hoede’ (J. Zwart) en ‘In His Love’ (M. Patterson). Aanvang is om 20.00 uur. De entree bedraagt 10 euro. Reserveren (verplicht) via tel. 0572- 371838 of adhuetink@gmail.com. Er is plek voor maximaal veertig bezoekers. Het volledige programma is te vinden op www.huetink-royalmusic.nl.

Lees ook

Hardloopclinic van AV Salland

RAALTE – AV Salland gestart met een hardloopclinic voor beginnende hardlopers. Aanhaken is nog mogelijk. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.