Opfriscursus scootmobiel in Olst en Wijhe

WIJHE – VVN Olst-Wijhe biedt op 29 september en 1 oktober een gratis eendaagse opfriscursus scootmobiel rijden aan voor inwoners uit de gemeente Olst-Wijhe. Op dinsdag 29 september is er een mogelijkheid om mee te doen bij ’t Spoc in Wijhe; op donderdag 1 oktober bij het Holstohus in Olst. Beide dagen duurt het programma van 9.00 tot 12.00 uur. De cursus is bedoeld om scootmobielbezitters veiliger en met meer plezier aan het verkeer te laten deelnemen. Het gaat zowel om het opfrissen van de verkeersregels als om oefening in het gebruik van de scootmobiel. Alle deelnemers dienen hun eigen scootmobiel mee te nemen. VVN Olst-Wijhe organiseert de twee cursusdagen in opdracht van de gemeente. Na afloop ontvangt iedereen een bewijs van deelname. Vanwege de grote verwachte belangstelling en beperkte capaciteit adviseert VVN alle geïnteresseerden om zich direct aan te melden via staging2.vvn.nl/opfriscursussen of door een e-mail te sturen naar steunpuntoost@vvn.nl o.v.v. VVN Opfriscursus Scootmobiel Olst-Wijhe. Vermeld daarbij naam, adresgegevens, geboortejaar en telefoonnummer. Bel voor meer info naar tel. 0575 – 510 144.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.