Open dag rondom stambomen in Wijhe

RAALTE – De Historische Vereniging Wijhe start op zaterdag 12 september met een nieuwe reeks open dagen genealogie. Iedereen die belangstelling heeft voor familiegeschiedenis is van 10.00 tot 16.00 uur welkom in het nieuwe onderkomen van de vereniging aan de Langstraat 52. Ook de expositie en de winkel zijn geopend. Belangstellenden met vragen over hun stamboom dienen zich vanwege de coronamaatregelen vooraf aan te melden via historischeverenigingwijhe@gmail.com. De vereniging beschikt over vele bronnen die het een en ander kunnen vertellen over voorouders, welk beroep ze hadden en waar ze hebben gewoond. Oude foto’s, documenten of andere historische gegevens zijn welkom. De open dagen genealogie zijn elke tweede zaterdag van de maand, van september tot en met april. De eerstvolgende open dag is zaterdag 10 oktober.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.