Officiële lancering Roalter Sportakkoord

RAALTE – Het Roalter Sportakkoord wordt op vrijdag 18 september officieel gelanceerd. Dat is op de eerste dag van de Nationale Sportweek. Gedurende de hele week worden initiatieven in Raalte onder de aandacht gebracht, die invulling geven aan het Roalter Sportakkoord. Daarbij wordt aangesloten op de thema’s van de Nationale Sportweek, die per dag zijn vastgesteld.

Het akkoord is opgesteld door sportverenigingen, Sportbedrijf Raalte, fysiotherapeuten, diëtisten, vrijwilligers, zorginstellingen, de gemeente, onderwijsinstellingen en sporters in de gemeente Raalte. Het doel ervan is dat iedereen in de gemeente Raalte van 0 tot 100 met veel plezier en zonder beperkingen kan bewegen en sporten.
Wethouder Dennis Melenhorst is erg blij met het Roalter Sportakkoord. “We hebben het plan samen bedacht en daardoor merk je ook dat iedereen bereid is om de schouders eronder te zetten. Gezondheid is erg belangrijk en het Roalter Sportakkoord draagt daar aan mij. Het draait behalve om sporten en bewegen ook om vitale verenigingen, voeding en voorzieningen. Samen met alle betrokkenen kunnen we daar echt een slag in slaan.”
Nieuwsgierig naar de invulling van het Roalter Sportakkoord? Volg dan Sportbedrijf Raalte en de gemeente Raalte op social media in de week van 18 september tot en met 27 september. Het Roalter Sportakkoord is te vinden op staging2.raalte.nl/sportakkoord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.