Nieuwe trainingspakken voor volleybalsters van Salvora MC1

RAALTE – Uit handen van Annet Broeze en Annet Spoolder van muziekschool Pop Rock Factory ontvingen de meiden van de Raalter volleybalvereniging Salvora MC1 nieuwe trainingspakken. “De speelsters van MC1 zijn er heel erg blij mee”, laat de club weten.

Op 26 september staat de eerste wedstrijd in de nieuwe outfits gepland voor Salvora MC1. De volleybalvereniging is altijd op zoek naar nieuwe spelers. Kinderen tot 12 jaar kunnen langskomen en een keer meedoen met de training op vrijdag. Deze trainingen worden van 18.00 tot 19.15 in Tijenraan.

Kijk voor meer info op staging2.salvora.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.