Nieuwe huisstijl gepresenteerd voor gemeente Raalte

RAALTE – Tijdens de laatste raadsvergadering in het gemeentehuis in Raalte, is de nieuwe huisstijl gepresenteerd. De gemeente krijgt onder andere een nieuw logo, andere kleuren en een vernieuwde website. “Tijden veranderen en wij veranderen mee. Daar past ook een nieuw jasje bij”, vertelt Martijn Dadema.

Met het nieuwe logo is ook gelijk de website van de gemeente vernieuwd.

1 REACTIE

  1. Lees zojuist in Weekblad voor Salland de column “Uitgesproken Lauk”. Deze column gaat gedeeltelijk over de nieuwe huisstijl van gemeente Raalte: “op zich mooi werk van Martijn Jansman en zijn creatieve mensen van ‘N35′ Creatief/Contentmakers uut Salland’ in Heino”.

    Ben nu wel heel erg benieuwd hoe deze keuze voor ‘N35’, eigenaar Martijn Jansman, helemaal transparant is ontstaan en, afhankelijk van de prijs, hoe een eventuele aanbestedingsprocedure is verlopen.

    N35, eigenaar Martijn Jansman, heeft namelijk wel een heel “kort” lijntje met iemand van het college van gemeente Raalte……….. Riekt een beetje naar….Toeval…??????? Vriendjes politiek…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.