Nieuwe coronamaatregelen kabinet: ‘Horeca sluit om 22.00, geen publiek meer bij sportwedstrijden’

REGIO – Op de persconferentie van minister-president Mark Rutte en minister De Jonge worden nieuwe maatregelen aangekondigd. Volgens de NOS circuleert er een lijst met mogelijk maatregelen. Mogelijk moeten horecagelegenheden de deuren om 22.o0 sluiten en is er geen publiek meer welkom
bij (amateur)wedstrijden.

De nieuwe maatregelen komen er na de toename van het aantal besmettingen. Niet alleen in de code-roodprovincies, maar ook in de regio IJsselland neemt het aantal coronagevallen toe. Vandaag sprak burgemeester Vroomen van de gemeente Ommen al zijn zorgen uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.