Home / tweetpost / Nieuw scorebord voor S.C. Lemele

Nieuw scorebord voor S.C. Lemele

LEMELE – Vaste bezoekers van Sportpark ’t Zandeinde in Lemele is het zeker niet ontgaan: het scorebord bij het hoofdveld is vernieuwd. Afgelopen zaterdag bij de derby tegen OVC ’21 uit Ommen werd het scorebord officieel in gebruik genomen. D

Erik Bakhuis van EB Administratie & Belastingadvies uit Lemele is de nieuwe sponsor. Hij werd voorafgaand aan de wedstrijd in het zonnetje gezet. Het scorebord gaf na negentig minuten een 3-0 uitslag weer. Dit tot groot genoegen van het thuispubliek en de nieuwe sponsor. Erik zag zelfs zijn zoon nog scoren. Lees het wedstrijdverslag hier.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.