Nieuw ontwerp voor zonnepark Telgenbos na advies Oversticht

RAALTE – Solarfields moet met een nieuw plan komen voor het zonnepark bij de Vlaminckhorst in Heino. Dat staat in een brief van het Raalter college van B&W aan Lokaal Alternatief. De partij had vragen gesteld over de gevolgen van het negatieve advies van Het Oversticht aangaande de plannen. Het ontwerp van zonnepark Telgenbos, zoals de werknaam luidt, mocht namelijk niet op applaus rekenen. Het Oversticht concludeerde dat de huidige plannen (voor een zonnepark van 7,5 hectare) een negatieve impact hebben op het landschap en dat de grootte en de inpassing van de plannen niet aansluiten bij de uitgangspunten en richtlijnen voor zonneparken. Het nieuwe plan van Solarfields wordt ook weer voorgelegd aan Het Oversticht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.