Miriam Zijp treedt tijdelijk terug als raadslid Olst-Wijhe

OLST/WIJHE – Miriam Zijp, sinds 2018 raadslid voor GroenLinks in Olst-Wijhe, geeft vanwege gezondheidsproblemen haar raadslidmaatschap tijdelijk op. Ze wordt zo lang vervangen door Wilfred Vruggink. Hij heeft onder andere negen jaar in de Provinciale Staten van Overijssel gezeten en is sinds 2003 voorzitter van Plaatselijk Belang Olst. Vruggink vormt voorlopig samen met fractievoorzitter Ferdi Hummelink en burgerraadslid Hans van Polen de GroenLinks-fractie in de gemeenteraad van Olst-Wijhe. De fractie hoopt dat Miriam in de eerste helft van 2021 terug kan keren in de raad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.