Home / Sallandcentraal / Meet & More van Raalter Uitdaging

Meet & More van Raalter Uitdaging

RAALTE – De Raalter Uitdaging houdt op maandag 21 september een ‘Meet & More’. Alle maatschappelijke initiatieven (verenigingen, stichtingen, burgerinitiatieven) uit de gemeente Raalte zijn welkom. De avond wordt mede georganiseerd door Stichting Lef en Leergeld Salland. Alles draait om kennismaken met elkaar en het leggen van verbindingen. Alle verenigingen en stichtingen krijgen kort de tijd om zich te introduceren. Daarna gaan de deelnemers samen met wethouder Gerria Toeter in gesprek over de mogelijkheden en kansen die er zijn. Aanvang is om 19.30 uur. Aanmelding via info@raalteruitdaging.nl. Daarna ontvangen de deelnemers meer informatie over de bijeenkomst.

Lees ook

Mañana Mañana niet naar De Haere

WIJHE – Het had zo mooi kunnen zijn, maar het gaat niet door. Mañana Mañana …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.