Man uit Nijverdal verdacht van aanranding in trappenhuis

NIJVERDAL – Een 56-jarige man uit Nijverdal wordt ervan verdacht dat hij in februari vorig jaar een vrouw tussen haar benen greep in het trappenhuis van een wooncomplex in zijn woonplaats.

Dat meldt RTV Oost.

De vrouw is een cliënte van zorginstelling Aveleijn en woont met meer cliënten in het complex waar ook de 56-jarige woont. Volgens de vrouw wordt ze al langer door haar buurman getreiterd. Hij zou haar vaker aanraken of dicht op haar staan. Na de aanranding meldde de vrouw zich overstuur bij een begeleidster van de zorginstelling. Volgens de instelling zijn meerdere cliënten doodsbang voor de buurman.

De 56-jarige ontkent en is verbaasd over de aantijgingen. Hij zegt dat hij de vrouw nooit iets aandeed. De man zegt juist heel sociaal te zijn en zijn advocaat had de rechtbank ook een stapel steunbetuigingen gestuurd.

Twee gezichten

De officier van justitie zei dat de verdachte twee gezichten heeft. Aan de ene kant dat van een sociaal enthousiast iemand die veel vrijwilligerswerk doet, maar aan de andere kant iemand met een donkere kant die al eens werd veroordeeld tot twee jaar cel na een verkrachting.

De rechtbank doet over twee weken uitspraak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.