Lefulux Wonen opent met grootste aanbod meubelen en interieurobjecten van versteend hout

(Advertorial)

Aantrekkelijke korting tijdens openingsdagen op 2, 3 en 4 oktober

HEETEN – De unieke en nieuwe woonwinkel Lefulux Wonen opent haar deuren op 2 oktober in het centrum van Heeten. De winkel is voor Nederland bijzonder vanwege het verrassende aanbod meubelen en objecten van versteend hout en de grote collectie boomstamtafels. Op 2, 3 en 4 oktober zijn de openingsdagen waarbij er kortingen van 15% op het gehele assortiment worden gegeven. De rest van de woonmaand oktober zijn er op geselecteerde artikelen kortingen tot maar liefst 25%.

Foto: Deze foto is voor corona gemaakt.

Versteend hout komt uit Indonesië en wordt door Lefulux zelf geïmporteerd. Het versteende hout ontstaat doordat het hout in de bodem vele miljoenen jaren is afgesloten van zuurstof. Hierdoor vergaat het niet, maar versteent het, zonder de uiterlijke kenmerken van hout te verliezen. Het versteende hout wordt door Lefulux in eigen werkplaats behandeld, verwerkt en omgetoverd tot unieke salontafels, bijzettafels, eettafels, wastafels, borden, schalen en sculpturen.

Boomstamtafels

In de showroom van 2.500 vierkante meter in Heeten vallen onmiddellijk ook de bijzondere boomstamtafels op. De bladen van deze eettafels worden gemaakt massieve schaaldelen van de Albizia saman, een niet-inheemse boomsoort uit Thailand. Iedere eettafel is een uniek object omdat bij de vervaardiging de eigenzinnige vormen van de massieve houtdelen worden gevolgd. Het aanbod natuurlijke en karaktervolle meubelen wordt aangevuld met banken, stoelen, kasten, verlichting en accessoires in bijpassende stijl. Hiermee presenteert Lefulux Wonen direct een compleet aanbod dat uitnodigt tot fantasievolle combinaties.

De grote showroom laat behalve plek voor veel meubelen en interieurobjecten ook ruimte voor een coronaproof bezoek. Bezoekers wordt gevraagd de afstandsregels te respecteren en zo nodig de aanwijzingen van de medewerkers van Lefulux op te volgen. Lefulux Wonen is gevestigd in het voormalige pand van Boerhof aan de Dorpsstraat 50 in Heeten en is geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.