Home / Sallandcentraal / Leden DTTV zorgen voor schoon Wijhe

Leden DTTV zorgen voor schoon Wijhe

WIJHE – Afgelopen zaterdag hebben twintig leden van de Dynamictennis en Tafeltennisvereniging (DTTV) Wijhe meegedaan aan World Cleanup Day. In zowel de bebouwde kom als het buitengebieden van Wijhe vulden ze vele zakken met zwerfafval. Initiatiefnemer Dirk Dijkslag kijkt terug op een geslaagde actie: “Het was fijn dat zoveel leden van DTTV Wijhe meteen enthousiast waren en wilden meehelpen. Het weer zat ook geweldig mee en we kregen veel positieve reacties van voorbijgangers. We hopen dat we met elkaar Wijhe zo schoonhouden.”

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.