Koninklijke Onderscheiding voor Annie Schoorlemmer uit Heeten

RAALTE/HEETEN – Burgemeester Dadema heeft vanmiddag een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan mevrouw Annie Schoorlemmer-Vulink uit Heeten. Mevrouw Schoorlemmer is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Ze is onderscheiden voor verschillende activiteiten. Zo was ze gedurende de periode 2003 tot en met 2018 voorzitter en vrijwilliger bij de Zonnebloem afdeling Heeten. Van 2000 tot 2016 zette ze zich in voor Woon Zorg Centrum Stevenskamp. Zo werkte ze samen met de leidsters in de dagverzorging en ontplooide ze diverse activiteiten om geld in te zamelen voor activiteiten van bewoners die niet uit het reguliere budget gefinancierd konden worden. Ook verzorgde Annie de bloemen voor het hele centrum. Vanaf 2004 tot heden is ze vrijwilliger bij en (vervangende) coördinator van hospice De Cirkel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.