Home / Sallandcentraal / KBO-lezing over medicijnen

KBO-lezing over medicijnen

RAALTE – Drs. Van der Veen van de samenwerkende apotheken in Raalte verzorgt op woensdag 7 oktober een lezing in Zaal Zwakenberg in Raalte. Op uitnodiging van de KBO Raalte vertelt hij meer over verantwoord medicijngebruik. Van der Veen verzorgt de lezing twee keer. De eerste lezing duurt van 10.30 tot 12.00 uur; de tweede van 14.00 tot 15.30 uur. Per keer is er plek voor maximaal zestig personen. Alle leden van de KBO zijn welkom. Wel graag opgave vooraf. Dat kan bij Mini Jutten, tel. 0572-357385 of bij Ans Rensen, tel. 0572-365486. De deelnamekosten bedragen 5 euro per persoon.

Lees ook

Ingezonden brief: ‘De twee adviesraden in het Sociaal Domein moeten blijven’

Herman Kamphuis, ombudsman PvdA Raalte, is opnieuw in de pen geklommen. Ditmaal breekt hij een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.