Kaartverkoop HOFtheater gestart

RAALTE – De kaartverkoop voor het programma van het HOFtheater voor aankomend najaar is afgelopen maandag gestart. Ruim dertig voorstellingen staan er op het programma van september tot en met december. Als gevolg van het coronavirus werkt het HOFtheater nu met een half theaterseizoen. Dat wil zeggen dat de voorstellingen van september tot en met december nu in de verkoop gaan. De tweede helft van het theaterseizoen, januari tot en met mei, wordt eind december gepresenteerd. Op het programma staan cabaretvoorstellingen van onder andere Sanne Wallis de Vries, Jandino, Kasper van der Laan, Vera Mann en 3Koteboebo. Verder is er muziek: The Carpenters met Edward Reekers, Heinoos doet Normaal en Orkest van Gelderland & Overijssel en toneel: ‘Ik heet Lucy Barton’ met Johanna ter Steege. Kaarten bestellen kan via staging2.hoftheater.nl of tel. 0572 361 361. Langskomen bij de theaterkassa kan enkel op afspraak om wachtrijen te voorkomen. Mail daarvoor naar info@hoftheater.nl of bel naar bovenstaand telefoonnummer.

Kasper van der Laan. Foto: Anne van Zantwijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.