Joris Linssen met Caramba in amfitheater Het Lommerrijk in Luttenberg

LUTTENBERG – De afsluitende zomervoorstelling in amfitheater Het Lommerrijk in Luttenberg was er één vol passie, gloed en (letterlijk en figuurlijke) warmte. Joris Linssen met band Caramba speelde maar liefst twee maal de try-out van zijn nieuwe liedjesprogramma ‘Nieuwe Streken’.

De titel slaat op de verschillende streken van Nederland, waar regionale streekartiesten vaak pareltjes van liedjes hebben. Joris Linssen heeft de mooiste liedjes uit diverse streken naar het Nederlands vertaald en daar een Caramba-sausje overheen gegoten.

In een tot twee keer toe bijna uitverkocht openluchttheater genoten bezoekers van de muzikanten. Dat alles natuurlijk op anderhalve meter afstand…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.