Jandino Asporaat en Tukkerware Party in Hoftheater

RAALTE – Deze week staan er twee cabaretvoorstellingen op het programma in het HOFtheater. Op vrijdag 25 september komt Jandino Asporaat langs met zijn voorstelling ‘Opgefokt’. Op zaterdag 26 september en zondag 27 september brengen Thijs Kemperink, Ernest Beuving & André Manuel hun voorstelling ‘Tukkerware Party’ op het podium.

Stand-up comedian, acteur en presentator Jandino Asporaat raakt opgefokt van het nieuwe normaal. Niet lachen, niet feesten, niet flirten. Hij kan kortom niet leven. Was vroeger dan toch alles beter? In Opgefokt heeft de komiek besloten zich niet langer te storen aan alle beperkingen. Hij wil feesten als zijn vader en tegelijkertijd liefhebben als zijn moeder. Hij wil koken als zijn grootmoeder en lachen als zijn opa. Jandino wil kortom weer gewoon lekker leven. Opgewekt, in plaats van opgefokt. Hij brengt de voorstelling die avond twee keer op de planken; eerst om 19.00 uur; daarna om 21.30 uur. Kaarten kosten 24 euro.
Thijs Kemperink, Ernest Beuving & André Manuel organiseren op zaterdag en zondag een ware Tukkerware Party. Het product: Drie Twentse goden die graag ‘out of the bokse’ denken. Maar een Tukker giet nooit kapot, dus denk voor aanschaf goed na: ie zit er veur de rest van oew leven mee. Hoe meer personen er aanwezig zijn op de party, des te goedkoper is de Tukker te leveren. Na de party is er ruimte genoeg om Tukkers uit te proberen en te kijken of het een toevoeging kan zijn in uw huidige huishouden. Overal waar ‘tu’ voor staat is niet goed, behalve: Tukkerware! Alleen voor de voorstelling op zondag 27 september zijn nog kaarten beschikbaar. Aanvang is om 15.00 uur. Tickets kosten 20 euro per stuk.

Kaarten bestellen kan via de website staging2.hoftheater.nl of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10 en 13 uur via 0572 361 361. Langskomen bij de theaterkassa kan enkel op afspraak, mail daarvoor naar info@hofheater.nl of bel naar bovenstaand telefoonnummer.Expositie

Tot en met december is de expositie Digital Art van Kirsti Hadderingh te zien in het Hoftheater. De basis voor haar kunstwerken is fotografie, maar dan net even anders. Kirsti smelt haar foto’s samen tot een nieuw geheel. Zelfs de titel laat ze liever achterwege, omdat ze de kijker niet ongevraagd wil beïnvloeden. Kirsti is kort gezegd een eigenwijze autodidact, die haar leven vastlegt en verwerkt. Bezoekers van voorstellingen in het Hoftheater kunnen de expositie na afloop van desbetreffende voorstelling bekijken. Daarnaast kunnen geïnteresseerden op afspraak de expositie bekijken door een e-mail te sturen naar info@hoftheater.nl. Zie verder staging2.facebook.com/kirsti69. De expositie wordt georganiseerd door Dorie Haarman The Art Company.Foto: Jandino Asporaat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.