Infodag over Olstergaard in Holstohus

OLST – De gemeente Olst-Wijhe houdt op zaterdag 26 september een informatiedag over de nieuwe wijk Olstergaard. Tussen 9.30 en 16.00 uur zijn belangstellenden welkom in het Holstohus waar ze meer informatie over de beschikbare kavels, bouwmogelijkheden en de inrichting van de openbare ruimte krijgen.

Deze dag zijn er mensen van de bewonersgroep aanwezig om vragen te beantwoorden, ook van het CPO project Grijs en Groen Wonen: een kleine groep enthousiaste 55-plussers die nog een aantal mensen zoekt om mee te bouwen en wonen op basis van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Dat betekent dat de toekomstige bewoners de regie in handen houden en hun eigen woningen bouwen. Vanwege de verwachte drukte en de maatregelen rondom de corona moeten bezoekers zich aanmelden voor deze dag. Er zijn tijdsloten van maximaal één uur om informatie in te winnen.

Bezoekers doen er dus goed aan zich voor te bereiden. Dit kan door de digitale brochure door te nemen en vragen te noteren. Inschrijven voor een kavel kan tussen 26 september en 11 oktober 2020. De kavels komen in het voorjaar van 2021 beschikbaar.

Informatie over aanmelden, inschrijven of het project is te vinden op staging2.woneninolst-wijhe.nl/olstergaard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.