Infoavond over broodfonds op de Boerhaar

RAALTE/WIJHE – De Wijhese onderneemster Sayen Runge en bedrijvencentrum Boei10 in Raalte houden op donderdag 1 oktober een informatieavond over een nieuw op te zetten broodfonds. Die vindt plaats bij De Logtenberg op de Boerhaar. De doelgroep van het broodfonds zijn ondernemers en ZZP’ers uit Wijhe en omgeving. Word je als zelfstandige ziek, dan zit je zonder inkomen. Echter, niet als je lid wordt van het broodfonds. Het gaat om een collectieve voorziening voor arbeidsongeschiktheid, ontwikkeld dóór en vóór ondernemers. Een broodfonds bestaat uit een groep ondernemers, die elkaar kennen en vertrouwen en elkaar steunen bij ziekte. Daarvoor zetten ze elke maand een vast bedrag opzij. De zaal is geopend vanaf 19.00 uur; aanvang is om 19.30 uur. Er is ruim gelegenheid om vragen te stellen en kennis te maken met andere geïnteresseerden. Aanmelden kan via info@boei10.nl of rechtstreeks via staging2.broodfonds.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.