Home / Sallandcentraal / Henry Bosman neemt afscheid van de Korenbloem

Henry Bosman neemt afscheid van de Korenbloem

RAALTE – Henry Bosman, voormalig leerkracht van Kindcentrum de Korenbloem heeft vorige week donderdag afscheid genomen van de kinderen en zijn collega’s. Dat gebeurde met een buitenspeeldag en lessen in de buitenlucht. Henry was op 1 september al met pensioen gegaan.

Hij begon in 1976 met zijn onderwijscarrière aan de Huishoudschool in Slagharen. In 1977 ging hij aan de slag op de Paulusschool in Raalte en in 2006, na een fusie, kwam hij terecht op de Korenbloem.
In de loop van de jaren werkte hij in alle basisschoolgroepen; van 3 tot en met 8. Vanaf begin jaren ‘90 (bij het Comeniusproject van de overheid om het ICT-gebruik op school op te starten) deed hij ook ICT-werkzaamheden, zowel op de Paulusschool als later op de Korenbloem.
Henry vond het leuk om de verhuizing naar het nieuwe Kindcentrum de Korenbloem in januari jl. nog mee te maken en nog even in de nieuwe school te werken. Nu is hij gestopt met zijn dagelijkse fietstocht vanuit Heeten naar Raalte. Henry kan nu genieten van zijn hobby’s: mountainbiken, stamboomonderzoek, reizen en oppassen op de kleinkinderen.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

One comment

  1. Henry en Dinie geniet van jullie vrije tijd en van de kleinkinderen. Groetjes w. Koerhuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.