Home / Sallandcentraal / Hardloopclinic van AV Salland

Hardloopclinic van AV Salland

RAALTE – AV Salland gestart met een hardloopclinic voor beginnende hardlopers. Aanhaken is nog mogelijk. De clinic is er ook voor de loper die al wat langer loopt, maar wil werken aan zijn looptechniek. Onder deskundige begeleiding leren de deelnemers in twaalf weken op verantwoorde wijze hardlopen zodat er minder kans is op blessures. Onderdeel van de clinic is de loopanalyse aan de hand van videobeelden. Zo kan de loper goed zien waar verbetering mogelijk is. In de clinic kan hier vervolgens aan worden gewerkt. Na afloop van de clinic kunnen de deelnemers zich aansluiten bij de loopgroep van AV Salland, maar dat hoeft natuurlijk niet. Deelname aan de clinic kost 60 euro. Voor meer info mail naar svdvegte@kpnmail.nl.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.