Home / Nieuws / Grote stijging coronabesmettingen in IJsselland

Grote stijging coronabesmettingen in IJsselland

REGIO – Waar de regio IJsselland eerst nog tegen de landelijke trend inging, stijgt nu het aantal coronabesmettingen ook in deze regio. Peter Snijders, voorzitter van de Veiligheidsregio IJsselland roept inwoners daarom op om zich strenger aan de coronamaatregelen te houden.

“Dat is de enige manier om onze bewegingsvrijheid ook de komende periode te houden. We beperken onszelf om vrijheid te houden! Om daarmee de infectie te bestrijden, onze kwetsbare mensen te beschermen en om de continuïteit in de zorg te waarborgen”, aldus Snijders.

Regionale beperkingen
Het kabinet maakt morgen bekend dat er regionale maatregelen zullen worden getroffen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. “Het aantal besmettingen neemt fors toe en we moeten voorkomen dat we in onze regio te maken krijgen met meer beperkingen. Daarom doe ik een dringende oproep aan iedere inwoner om je aan de regels te houden.”

Coronadashboard
Op het ‘Coronadashboard‘ van de overheid is te zien dat de signaalwaarde in de regio IJsselland inmiddels bereikt is. Vooral in Zwolle, Kampen, Deventer en Ommen zijn er besmettingen bijgekomen.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.