Grote stijging coronabesmettingen in IJsselland

REGIO – Waar de regio IJsselland eerst nog tegen de landelijke trend inging, stijgt nu het aantal coronabesmettingen ook in deze regio. Peter Snijders, voorzitter van de Veiligheidsregio IJsselland roept inwoners daarom op om zich strenger aan de coronamaatregelen te houden.

“Dat is de enige manier om onze bewegingsvrijheid ook de komende periode te houden. We beperken onszelf om vrijheid te houden! Om daarmee de infectie te bestrijden, onze kwetsbare mensen te beschermen en om de continuïteit in de zorg te waarborgen”, aldus Snijders.

Regionale beperkingen
Het kabinet maakt morgen bekend dat er regionale maatregelen zullen worden getroffen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. “Het aantal besmettingen neemt fors toe en we moeten voorkomen dat we in onze regio te maken krijgen met meer beperkingen. Daarom doe ik een dringende oproep aan iedere inwoner om je aan de regels te houden.”

Coronadashboard
Op het ‘Coronadashboard‘ van de overheid is te zien dat de signaalwaarde in de regio IJsselland inmiddels bereikt is. Vooral in Zwolle, Kampen, Deventer en Ommen zijn er besmettingen bijgekomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.