Grote Clubactie met twaalf verenigingen uit gemeente Raalte

RAALTE – Twaalf verenigingen uit de gemeente Raalte doen mee aan de landelijke Grote Clubactie. De leden verkopen loten voor hun club om zo extra inkomsten te genereren. Het gaat om de Heemruiters uit Mariënheem; de Raalter Reddingsbrigade, Kwiek Badminton, SMHC Raalte, Gymnastiekvereniging Kwiek, Salvora, Sportvereniging Raalte, Hondendressuurvereniging De Beschermers en AV Salland uit Raalte; AV Daventria uit Heeten en PSV Heino en Hevo uit Heino. De Grote Clubactie heeft naast het bekende verkoopboekje een aantal digitale verkoopmethoden ontwikkeld. Daarmee kunnen de koper en de verkoper op een veilige afstand van elkaar blijven staan. Zo kunnen loten worden gekocht door het scannen van een QR-code of het delen van een link via e-mail, social media en WhatsApp. Van elk verkocht lot van 3 euro gaat 80 procent, dit is 2,40 euro, direct naar de clubkas. Met het overige bedrag organiseert de Grote Clubactie de loterij. De lotenkopers maken kans op vele prijzen, waaronder de hoofdprijs van 100.000 euro. Daarnaast is de prijzenpot verhoogd van 32.000 naar 332.000 prijzen en daarmee is de winkans nu 1 op 10! Met jouw vereniging aanhaken? Dat kan nog! Zie clubactie.nl of bel 013 – 455 28 25.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.