Gemeenteraad Raalte wil langer door met burgemeester Dadema

RAALTE – De gemeenteraad van de gemeente Raalte wil nog eens zes jaar door met burgemeester Dadema. Dat werd donderdagavond besproken in de gemeenteraadsvergadering. Burgemeester Dadema liet in een eerste reactie weten dat hij blij is met de voordracht van de raad en zich met vol enthousiasme blijft inzetten voor de gemeente Raalte.

In 2014 werd Martijn Dadema beëdigd als burgervader van Raalte. Dadema groeide op in Heino en studeerde internationale economie in Nijmegen. Ook vervulde hij diverse rollen bij de Verenigde Naties en het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Naast zijn werk als burgemeester in de gemeente Raalte, is Dadema voorzitter bij Veilig Verkeer Nederland en VNG Overijssel.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.