Gemeente vraagt inwoners mee te denken over inrichting park Woeste Wijhe

WIJHE – De gemeente Olst-Wijhe schakelt haar inwoners in om vorm te geven aan park Woeste Wijhe. Dit gebied ligt tussen de wijken Krijtenberg en Noorder Koeslag. Het moet ingericht worden als park met daarin een natuurlijke speelplek en een park worden waar kinderen spelen, ouders elkaar ontmoeten en een oogje in het zeil kunnen houden en waar de jeugd samenkomt. Tot 20 september 2020 kan iedereen een parkontwerp aanleveren bij de gemeente. Kijk voor meer informatie, voorbeelden en ontwerppapier op staging2.olst-wijhe.nl/woestewijhe. Daar is ook een filmpje te vinden met een duidelijk uitleg. Niet alleen inwoners worden opgeroepen om mee te ontwerpen, ook leerlingen van de basisscholen in Wijhe en de Capellenborg gaan als schoolopdracht aan de slag. Zoals gezegd krijgt het park ook een natuurlijke speelplek. Ook hiervoor kunnen inwoners een ontwerp indienen. Dit gebeurt over een paar weken. Dit kondigt de gemeente Olst-Wijhe tijdig aan op haar Facebookpagina. De gemeente streeft ernaar het park voor de zomer van 2021 klaar te hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.