Gebakjesactie tijdens week van de ontmoeting

RAALTE – Ook al is Corona het land nog niet uit, WijZ welzijn Raalte haakt aan bij de landelijke week van de ontmoeting. Dat gebeurt met de gebakjesactie op woensdag 7 oktober die wordt georganiseerd in samenwerking met Bakkerij van der Most.

Iedereen wordt opgeroepen om langs te gaan bij mensen die zich regelmatig alleen voelen staan; mensen die niet zo vaak bezoek krijgen en die weinig gezelligheid om zich heen ervaren. Ken je iemand die weinig sociale contacten heeft? Maak een afspraak met hem of haar, neem twee gratis gebakjes mee en houd de coronamaatregelen in acht.

Mensen in de gemeente Raalte die mee willen doen, kunnen zich tot en met vrijdag 2 oktober aanmelden bij WijZ welzijn Raalte, tel. 038 4569700 of e-mail: receptiedekern@stdekern.nl. Zij kunnen de gebakjes op 7 oktober vanaf 8.30 uur ophalen bij de vestigingen van Bakkerij van der Most in Raalte en Heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.