Home / Sallandcentraal / Filmhuis Heino met Just Mercy

Filmhuis Heino met Just Mercy

RAALTE – Filmhuis Heino vertoont op vrijdag 11 september de biografische film ‘Just Mercy’ in het Dorpshuus in Heino. De film handelt over de jonge advocaat Bryan Stevenson (Michael B. Jordan) naar Alabama om gevangenen te verdedigen die ten onrechte zijn veroordeeld. Hij krijgt daarbij steun van de plaatselijke advocaat Eva Ansley. Zo buigen de twee zich ook over de zaak van Walter McMillian (Jamie Foxx); hij is ter dood veroordeeld voor de geruchtmakende moord op een achttienjarig meisje, ondanks een overvloed aan ontlastend bewijs. Aanvang is om 20.00 uur. De entree bedraagt 8 euro (inclusief koffie/thee vooraf).

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.